Wynz.nl, kwaliteit Bag-In-Box wijnen in Nederland

November 1, 2017

Het is in Nederland nog een onbekende manier om te genieten van wijn. Vergeleken met andere landen zijn we zelfs hekkensluiter als het gaat om het Bag-In-Box idee!

 

Bag-In-Box is wijn dat je tapt uit een doos. In de doos zit een zak met wijn erin dat op een duurzame manier verpakt is. Tegenwoordig vindt je melk en vruchtensappen ook niet meer in glas. Glas is duur, zwaar en recyclen kost veel meer energie dan dat van karton. Bag-In-Box dozen hebben een inhoud van 3 liter, gelijk aan 4 flessen (0,75 liter) wijn. Veel duurzamer dus!


Het Bag-In-Box in Nederland wordt ook vaak als ‘’goedkoop’’ gezien. In de supermarkt staan ze zo goed als onderaan in het schap, vaak gevuld met goedkope bulk-wijn. Dit doet het imago niet ten goede en de voordelen van een Bag-In-Box worden hierdoor ook niet erkent.

 

 

Wynz.nl wil hierin verandering brengen. Wynz.nl importeert en verkoopt het grootste assortiment aan kwaliteit Bag-In-Box wijnen in Nederland online. Rode, witte, rosés en biologische wijnen uit de bekende wijnlanden zoals Italië, Spanje, Frankrijk, Australië en Zuid-Afrika, met zelfs een Riesling uit Duitsland kun je vinden in hun webshop!

 

Wynz.nl heeft nu ook een nieuwe versie op de Bag-In-Box geïntroduceerd…de Bag-In-Barrel! Artistieke en kleurrijke vaatjes met wijn uit de Pays D’Oc, Zuid-Frankrijk van het wijnhuis Le Benjamin de Puech-Haut. Diverse kunstenaars zijn gevraagd om de vaatjes te ontwerpen, waaronder de Franse Visual Artiest Caroline Cavalier.

 

De witte versie is een blend van Sauvignon Blanc, Chardonnay, Marsanne en Viognier en geeft rijke aroma’s met frisheid en een kruidje. Lekker als aperitief of met visgerechten.

 

De rode versie is een blend van Syrah, Grenache, Merlot & Cabernet Sauvignon. Een rijpe en fruitige wijn met zwart fruit en een pepertje. Een perfecte begeleider bij gegrild vlees of BBQ. Robert Parker, DE wijngoeroe, gaf deze wijn zelfs 89/100 punten!

 

De Bag-In-Barrel wijnen van Wynz.nl kosten €32,- per stuk. Bij een minimale afname van 50 stuks €24,50 (exclusief btw). Bag-In-Box wijnen kunnen 4 weken vers worden gehouden, omdat de duurzame verpakking en het tapje amper zuurstof bij de wijn laat. Daarnaast zijn de boxen lichter te dragen dan 4 flessen. Een ideale gelegenheid om een keer een Bag-In-Box uit te proberen! En als ie op is, is het ook nog eens een mooi en uniek stukje interieur!

 

Wil je de wijnen van Wynz.nl proeven? Op 26 november van 14.00 tot 17.00 uur organiseert Wynz.nl een proeverij in Boutique Hotel Nieuw Uilenburg, Gasthuispoort 8 in ’s-Hertogenbosch. De proeverij is gratis en je kunt natuurlijk de wijnen direct bestellen.

 

De Bag-In-Barrel is te koop via Wynz.nl

Please reload

Wine Rebel
Hugo de Grootstraat 115, Delft, The Netherlands
tomlelifeld@live.nl
+31640580603

KVK-nummer: 70927340
BTW nummer: NL069862540B01

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle