2016 Oppenheimer Sacktrager Riesling Spatlese

April 5, 2018

De Riesling Sacktrager, genoemd naar de Gilde van de dokwerkers die vroeger het laden en lossen van de schepen die op en neer de Rijn voerden controleerden. Deze Riesling komt uit Oppenheimer dat ligt aan de Rijn in de bekende wijnregio Rheinhessen, West-Zuid Duitsland. Een top Pradikatswein Spatlese Feinherb, dat letterlijk ‘’fijne bitters’’ betekent. Je kan hem eerder met een onofficiele ‘’Halbtrocken’’, een halfzoete wijn vergelijken.

 

Dit wijntje is vol van smaak, met een fruitige mondsmaak en een aromatische geur. Een goede balans van zuurtjes en zoetjes, gecombineerd met het steenfruit en kruidje, maakt deze wijn een gastronomische wijn dat vooral vis, zeevruchten, maar ook de wat pittige Aziatische keuken goed kan begeleiden.

 

DE FEITEN

- Riesling Spatlese Pradikatswein Feinherb

- 9,5% alcohol, 13,6 g/l restsuiker, sulfieten

- €5,74 exclusief per fles
- Minimale afname van 24 flessen
- Gratis bezorging

 

Vraag hier voor meer informatie over de wijn

 

 

 

Please reload

Wine Rebel
Hugo de Grootstraat 115, Delft, The Netherlands
tomlelifeld@live.nl
+31640580603

KVK-nummer: 70927340
BTW nummer: NL069862540B01

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle