2017 La Mer Cotes de Gascogne

April 11, 2018

Het etiket van de La Mer spreekt voor zich, kreeft gaat perfect met deze wijn. De wijn komt uit de Gascogne, Zuid-West Frankrijk, een regio met een lang wijn historie, aan de kust en grenzend aan de Pyreneeën. Het is een blend van Grenache Blanc & Sauvignon Blanc.

Een lichte witte wijn, fruitig met een kruidje. De gras en zuurtjes komen van de Sauvignon Blanc, de Grenache Blanc geeft de wijn kruidige tonen en ziltigheid. Een zomers wijntje, dat goed gecombineerd kan worden met vis, schelpdieren en gevogelte, maar ook prima als aperitief geschonken kan worden.


DE FEITEN
- Grenache Blanc, Sauvignon Blanc
- 11,5% alcohol, droog
- €4,75 exclusief per fles
- Minimale afname van 24 flessen
- Gratis bezorging

 

Vraag hier voor meer informatie over de wijn

 

 

 

Please reload

Wine Rebel
Hugo de Grootstraat 115, Delft, The Netherlands
tomlelifeld@live.nl
+31640580603

KVK-nummer: 70927340
BTW nummer: NL069862540B01

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle