2016 Bereich Nierstein Riesling Kabinett Trocken

April 12, 2018

De Bereich Nierstein Riesling Kabinett Trocken is geproduceerd in Nierstein, één van de grootste wijnregio’s van Rheinhessen, West-Zuid Duitsland. Een Pradikatswein Kabinett Trocken, ofwel een droge van de hoogste kwalificatie binnen de Duitse wijnregelgeving. Duitse Kabinett wijnen zijn veelal droog, maar je kan ook half-zoete tegenkomen.

 

Dit wijntje is elegant met fruit tonen zoals groene appeltjes en citrus smaken. Een typisch pittig hintje van de Riesling druif, maakt dit een wijn dat goed gecombineerd kan worden met vis, zeevruchten, maar ook gevogelte en wit vlees.
 

DE FEITEN
- Riesling Kabinett Trocken
- 11,5% alcohol, sulfieten
- €4,46 exclusief per fles
- Minimale afname van 24 flessen
- Gratis bezorging

 

Vraag hier voor meer informatie over de wijnen

Please reload

Wine Rebel
Hugo de Grootstraat 115, Delft, The Netherlands
tomlelifeld@live.nl
+31640580603

KVK-nummer: 70927340
BTW nummer: NL069862540B01

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle