2016 Bereich Wonnegau Kerner Spatlese

May 3, 2018

De Bereich Nierstein Kerner Spatlese is geproduceerd in Wonnegau, zuidelijkste puntje van één van de grootste wijnregio’s Duitsland, Rheinhessen. De Kerner druif is een kruising van de rode Shiava en Riesling druif, een (nog) vrij onbekende Duitser, maar vertoefd ook prima in Oostenrijk, Zwitserland & Noord-Italie.

 

Een Pradikatswein Spatlese, ofwel een zoetje in de wijn van de hoogste kwalificatie binnen de Duitse wijnregelgeving. Deze wijn is fruitig, vol en heeft fijne zuurtjes. Rijpe abrikoos en perzik met een vleugje vanille is te herkennen met daarbij een aromatische geur. Goed te combineren met romige desserts óf Aziatische gerechten met wat pit erin.

 

DE FEITEN
- Kerner

- 10,5% alcohol, sulfieten

- €5,17 exclusief per fles

- Minimale afname van 24 flessen

- Gratis bezorging

 

Vraag hier voor meer informatie over de wijnen

Please reload

Wine Rebel
Hugo de Grootstraat 115, Delft, The Netherlands
tomlelifeld@live.nl
+31640580603

KVK-nummer: 70927340
BTW nummer: NL069862540B01

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle